miercuri, 3 august 2016

ABANDONEAZĂ ZONA TA DE COMFORT: O DECIZIE CARE VA SCHIMBA TOTUL



putereagandului...


Astăzi vreau să împart cu tine o frumoasă poveste.:)

Odată era un bărbat care iși căuta cheile sub un stâlp de iluminat…

Problema este că acele chei nu erau acolo, ci undeva, în altă parte, dar el era convins că lumina becului îl va ajuta să le găsească.

Nu făcea altceva decât să caute doar în interiorul cercului de lumină.

E ceea ce se intamplă când rămănem în zona noastră de confort. Încetăm să privim mai departe.

Aici,  Brian Johnson, împreună cu T. Harv Eker , ne amintește cât este de important pentru noi să ieșim din Zona noastră de Comfort chiar dacă ni se pare că este atât de sigură și confortabilă.

“Există o ecuație pe care trebuie să ți-o amintești: ZC = ZB.  “Zona ta de comfort” este egală cu  “Zona ta de bunăstare“. Lărgind zona ta de comfort, se extinde și bunăstarea, deci și bogăția ta.
– T. H. Eker, Secretele unei minți milionare

Prioritatea ta este comfortul? Umh…Dacă este așa, ai putea avea probleme.

Cum amintește Mark Twain :

“Peste 20 de ani veți fi mai deluzionați  pentru ceea ce nu ați făcut decăt pentru ceea   ce ați făcut. Deci ridicați ancora! Navigați departe de portul sigur…Explorați. Visați. Descoperiți.

Dacă tot suntem pe această temă, amintiți-vă ințelepciunea acestor cuvinte:  “Bărcile din port sunt în sigurantă, dar nu au fost construite pentru a rămâne acolo.


Va trebui să extindem Zona noastră de Comfort, să devenim ceea ce suntem destinați să fim și să facem astfel încât bogăția să circule pe Pamânt!

Daca obiectivul tău în viață este de a ramâne departe de orice problemă, de a te simți în siguranță, îți garantez doua lucruri:
  • În primul rând nu vei fi niciodată bogat. 
  • În al doilea rând, nu vei fi niciodată fericit. Fericirea provine tocmai din a trăi intens, din a obține maximul de la viată .
Ce aștepți atunci pentru a lăsa  Zona ta de Comfort?

Povestește-ne ce vei face pentru a ieși din Zona ta de Comfort, te aștept aici  cu comentarii. ;)

Niciun comentariu: